DA ALFIO

DA ALFIO Lekker italiaans eten van restaurant Da Alfio!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Alfio. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 4:04 Pizza was heerlijk vers -alleen heel heel erg zout dat was jammer
27 mei 2022 om 23:44 Het is altijd goed geweest. De laatste keer was het al veel minder warm, maar vandaag was de pasta koud. Alsof het opgewarmd is in de magnetron. Erg jammer.
25 mei 2022 om 19:52 I received a wrong order.
24 mei 2022 om 9:57 Great pizza, quick delivery, nuff said
20 mei 2022 om 19:34 Filetto de pepe verde en pizza salami.. aanrader, altijd lekker eten :-)
19 mei 2022 om 23:56 Alles perfekt!
19 mei 2022 om 11:03 Zeer goede kwaliteit.
15 mei 2022 om 0:21 Was verkeerd dessert geleverd. Koste €7,00 en ik was allergisch voor het dessert wat geleverd was.
13 mei 2022 om 21:58 Eten was koud, en de calamares was echt bizar slecht.
12 mei 2022 om 20:54 My order was missing one of the drinks. Not cool. Order today: PHJWU6
12 mei 2022 om 7:45 BEST pizza I've ever eaten, ive been 7 times in 3 weeks I love it also they have this amazing chilli oil and I can't get enough thank you da alfio!
8 mei 2022 om 19:21 De pizza's zijn altijd heerlijk. Ook goed warm bij bezorging. Eventuele aanpassingen aan de pizza, worden goed opgepakt.